beauregard

Elke week krijgen wij de nieuwste items binnen uit Parijs! Kom langs in onze showroom om de collectie te bekijken onder het genot van een cappuccino en een tosti. Bestel je liever online, dan kan dat natuurlijk ook.

beauregard

Over ons

Beauregard bestaat sinds 1990. Door altijd de nieuwste trends te volgen en op basis daarvan iedere week in Parijs nieuwe voorraad in te kopen, blijft Beauregard creatief en jong. We onderscheiden ons door te kiezen voor mooie en bijzondere materialen, die afgestemd zijn op de kleuren van het seizoen en het modebeeld. Hierdoor bieden wij iedere week een nieuwe, frisse, hippe en verrassende collectie aan die uit voorraad leverbaar is. Je vindt bij ons bovendien de scherpste prijs!

beauregard

Nieuwsbrief

COLLECTIE

Dit voorjaar vind je bij ons een prachtige, uitgebreide collectie katoenen vesten. Ook jurken en blouses met kleurrijke prints hebben we in onze collectie, net als hippe en klassieke tops en tunieken.

Uiteraard in de meest actuele kleuren van dit voorjaar: mooie pastels zoals ecru, zand, roze en jeansblauw. Ook geel, rood, koraal, marine en zwart komen terug.

- Iedere week drie leveringen uit Parijs!
- Oog voor detail, prijs-kwaliteitverhouding, inkoop met visie!
- Je kunt bij ons prachtige setjes samenstellen!

JJ.LILOU

JJ.LILOU

MEG.OPALINE

MEG.OPALINE

MEG.PALOMA

MEG.PALOMA

MEG.PISE

MEG.PISE

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE

Formulier